Lise

Marie

Jensen

Jeg kan hjælpe dig med at finde balancen

Balance i både sind og krop er fundamentet for en hverdag præget af velvære og livskvalitet. Har du mistet balancen, kan professionel hjælp være vejen ud af ubalancen og til at få det godt igen. At kunne være noget for andre starter nemlig med, at du prioriterer dit eget velvære og har det godt.

 

For mig starter hjælpen til dig med at være nysgerrig. Jeg interesserer mig for og dykker ned i, hvorfor du er, som du er – hvorfor du har det, som du har det – og hvordan du kan skabe en bedre balance i dit liv. Her er roen i dit liv en afgørende faktor, og jeg kan give dig den ro til at genfinde balancen. Samtidig tror jeg på, at mindfulness kan hjælpe dig til at få indsigt i det liv, du lever lige nu, og lære dig at være i det på en måde, hvor du passer på dig selv.

Tre effektive indgange til bedre balance

Jeg arbejder med tre indgange til at skabe en bedre balance i dit liv og dit nervesystem:

Hvilken indgang, du har brug for, er helt individuelt og op til dig. Måske opdager du, at du har brug for noget helt andet, end det du troede, og det er helt okay.

 

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige vej gennem viden, indsigt og forståelse, som giver dig værktøjerne til at bringe balancen tilbage i dit liv.