Om mig

Lise Marie Jensen

Jeg skaber balance gennem viden, indsigt og forståelse

Mit navn er Lise Marie Jensen, og jeg er stressterapeut, åndedrætsterapeut og yogalærer. Jeg er også hustru, mor til to og dedikeret til arbejdet med børn og unge med autisme, OCD og ADHD, hvilket giver mig både den faglige og personlige indsigt og forståelse til at hjælpe mine klienter.

Før jeg fandt vejen til stressterapi, åndedrætsterapi og yoga, arbejdede jeg i mange år som rådgivende ingeniør. Efter 25 år her fandt jeg ud af, at jeg skulle bruge mine kompetencer som menneske og ikke blot ingeniør, hvilket blev startskuddet ind i en ny verden. Jeg uddannede mig herefter til yogalærer, stressterapeut og -specialist, åndedrætsterapeut og mindfulness-instruktør, hvilket har fået alt til at falde på plads og give mening for mig og mit arbejdsliv.

Arbejdet med mennesker er min drivkraft

Det er mit kald at hjælpe andre mennesker, og det gør jeg med udgangspunkt i naturvidenskaben, teorien og metoden som mit fundament. Ovenpå det bygger jeg omsorg, relation, nysgerrighed og nærvær. Tilsammen udgør kombinationen af det fundamentelle og det menneskelige den optimale forudsætning for, gennem viden, indsigt og forståelse, at hjælpe mine klienter. Det er alt sammen forbundet, og jeg tror på, at viden skaber indsigt, og indsigt skaber forståelse. På den måde skabes nye perspektiver og handlinger på det bedst mulige teoretiske og praktiske grundlag.

Jeg ved, hvor vigtigt matchet mellem terapeut og klient er. Derfor tilbyder jeg altid en afklarende samtale, hvor du kan finde ud af, om vi er et match. Derfra arbejder vi med at skabe mere balance i dit liv, hvad end det er dit arbejde, din familie eller din fritid, du har brug for at skabe større sammenhæng og harmoni i.

Kontakt mig helt uforpligtende, og find ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Uddannelser

Stressterapeut (lægeeksamineret), stress-specialist og mindfulnessinstruktør

www.stresslæge.dk

Åndedrætsterapeut

Skolen for åndedræt ved Lotte Paarup

https://aandedraettet.nu

Yogalærer

Yin Power ved Kristine Marie Rost

yinpower.dk

Hathayoga- og flowyoga/vinyasa-lærer

Senses

senses.dk/uddannelse

Kontakt Lisemariejensen

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om stressterapi, åndedrætsterapi eller yin yoga, er du meget velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende, afklarende snak, så du kan finde ud af, om vi er et match.

Du kan også booke en tid til en session med det samme. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefon (+45) 26 15 14 03 eller send en mail til kontakt@lisemariejensen.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 26 15 14 03
kontakt@lisemariejensen.dk