Lise

Marie

Jensen

Find ro og styrke med yoga

Yoga er en fantastisk træningsform til at skabe plads, afspænde, give efter og øge bindevævets elasticitet, så blokeringer i din krop opløses og kroppen styrkes. Yoga har selv givet mig utrolig meget, og derfor uddannede jeg mig til yogalærer og er i dag certificeret Yin Power lærer.

 

Når jeg underviser i Yin Power, er alle stillingerne hovedsageligt siddende og liggende. Du er i stillingerne i 2-3-5-7 minutter, imens du guides i en helt naturlig vejrtrækning, som du kan tage med dig og implementere i hverdagens træning i bilen, på cyklen og i sofaen.

 

Yin Power er let og ligetil for den dovne, den svækkede, den syge og den stressramte, men bestemt også krævende og energetisk for den trænede. Alle uanset alder, køn, træningsform, kondition eller problematikker kan være med til Yin Power.

Her underviser jeg

Du kan deltage i mine undervisninger i Yin og åndedrættet på følgende lokationer:

Ligeledes kan du deltage i mine åndedrætstræninger hos den intelligente krop:

 

 

  • Åndedrætstræning – Åbn for dit 3D åndedræt
    Mandage 18-19.15 – start 21/8-23

Min vej til yoga

Der skulle flere forsøg med yoga til, før jeg fandt glæden ved det, og jeg har forsøgt mig med yoga i mange år. Jeg troede, at jeg skulle være på en bestemt måde i stillingerne, hvor jeg skulle være smidig og præstere. Derfor fungerede det ikke rigtigt godt, og jeg fortalte mig selv, at jeg ikke var god nok til yoga.

 

Det var først i 2015, at jeg forstod hvad yoga var. At det ikke gik ud på at præstere, og jeg ikke skulle opnå noget. Jeg skulle blot være til stede, og det var lige præcis, som det skulle være.

 

Det var Yin Yoga som viste mig vejen og gav mig en bedre forståelse af mig selv. Jeg tog en 100 timers hatha-grunduddannelse hos Senses. Mest fordi jeg gerne ville mere med min egen praksis. Men det at undervise og guide andre gav mig så meget glæde og taknemmelighed, at jeg også tog en 50-timers flow-uddannelse samme sted. I sommeren 2020 blev jeg certificeret Yin Power lærer med en 250-timers uddannelse hos Kristine Marie Rost. Kristines Yin Power er baseret på Victor Changs Yin Yoga og Qi Gong.

 

Måske har du ligesom mig brug for at prøve yoga flere gange, inden du opdager de mange glæder og fordele. Måske er du allerede erfaren yogaudøver og lige så vild med yoga som mig. Uanset dit niveau og din entusiasme glæder jeg mig til at guide dig. Namaste.